Nieuwste reviews van Rijschool Raymond

Wat vind jij van onze Autorijschool

Graag onder kopje "Je naam" ook bij vermelden wie je instructeur is

5
5,0 score
5 van 5 sterren (op basis van 37 reviews)
Excellent100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Geslaagd!

5,0 score
november 14, 2020

Super leuke en leerzame rijlessen gehad. Top rijschool!

Lynn welp, wilfred

GEWELDIG

5,0 score
november 13, 2020

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool. Hij legt goed uit en laat op een goede manier weten wanneer je iets fout doet. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.

Liam Boer, Raymond

Geweldig

5,0 score
november 10, 2020

Ik heb bij twee rijschool gereden ben twee keer gezakt uiteindelijk ben ik bij Autorijschool Raymond geslaagd met 10 uur rijles. ik kan deze rijschool aanbeveel. Dank jewel Wilfried heb het erg naar mijn zin gehad.

Niels Wilfred

Helemaal top

5,0 score
november 5, 2020

Heb echt genoten tijdens de lessen, altijd gezellig tijdens de lessen!

Jort Dekker, Wilfred

Dit is wat je zoekt

5,0 score
november 5, 2020

In het begin vond ik het rijden echt SUPER spannend en wist ik eigenlijk niet zeker of ik uberhaupt wel met de auto de weg op durfde. Maar vandaag ben ik in 1x geslaagd!! Raymond laat duidelijk weten wat goed en fout gaat door heldere uitleg te geven. Nu zit ik zelfverzekerd in die auto en dat vind ik super belangrijk daarom 5 sterren

Jasper, instructeur: Raymond

Top rijschool

5,0 score
oktober 29, 2020

Ik kan raymond zeker aanraden, ik heb faalangst en vind dat mijn instucteur mij op mijn gemak stelt in de auto en luisterd naar wat ik wil leren. Het lesgeven gaat professioneel en ook gezellig!!

Djoeke en Raymond

Onwijs goeie instructeurs

5,0 score
oktober 24, 2020

door deze 2 fantastische instructeurs heb ik uiteindelijk ook mijn rijbewijs mogen halen. Onwijs duidelijke en goeie lessen gehad en altijd positief gecoached om steeds beter te gaan rijden!

Jochem Bom, Wilfred en Raymond

TOP

5,0 score
oktober 23, 2020

Echt een goeie rijinstructeur. Hij legt goed uit en laat op een goede manier weten wanneer je iets fout doet. Echt perfect met het lessen.
Gezellig mee in de auto en elke les had ik het naar me zin, ideaal dus.

Mick

Top rijschool!

5,0 score
oktober 23, 2020

Ik ben erg te vreden over deze rijschool, erg goede intructeur en een goede sfeer tijdens. Ook kan je erg makelijk je lessen in plannen.

Thijs de vries, Raymond

Goede rijschool!

5,0 score
oktober 17, 2020

Ik ben heel tevreden met deze rijschool. Ten eerste omdat ik altijd duidelijk te horen kreeg waaraan ik moest werken. Hierdoor kon ik goed merken dat ik voorruit ging. Ook werd ik heel goed aangemoedigd wanneer ik onzeker was of ik alles wel goed genoeg onder de knie had. Ten derde werd er heel goed rekening gehouden met waar ik klaar voor was. Je doet hier dan ook pas examen wanneer je er écht klaar voor bent. Zodat je met zelfvertrouwen je examen in kunt.

Lisa met instructeur Wilfred

Super lessen van een super instructeur!

5,0 score
oktober 6, 2020

Zeer fijne en leerzame rijlessen gehad van instructeur Wilfred.
In 1x geslaagd voor zowel de tussentijdsetoets als het praktijkexamen.
Deze rijschool is zeker een aanrader!

Pernilla Rus en Wilfred Croese

5 STERREN!!

5,0 score
september 3, 2020

Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd! Zo super blij mee! Raymond heeft mij na een slechte ervaring met een andere rijschool perfect opgevangen, mij zelfvertrouwen gegeven en gemotiveerd. Door de goede uitleggen en feedback nam ik snel de stof op en stapte ik met plezier de auto in. Dus stop maar met zoeken, je hebt de juiste rijschool al gevonden!!!

Lisa Sussenbach Raymond

In 1 keer geslaagd!

5,0 score
augustus 27, 2020

Hele goede rijschool! Iedereen leert natuurlijk op zijn eigen manier en Raymond heeft mij leren autorijden met een aanpak die voor mij het beste werkte.. Verder was het altijd “gezellig wanneer het kon, en serieus wanneer het nodig was”! Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!

Britt met instructeur Raymond

Helemaal top!!

5,0 score
augustus 17, 2020

Vanaf het begin van de rijlessen was er duidelijkheid en een goede uitleg, dit samen heeft er bij mij voor gezorgd dat ik wist waar ik aan toe was en wist wat er moest gebeuren . Daarnaast was het ook altijd gezellig.

Loïs, Wilfred

Goede rijschool

5,0 score
juli 30, 2020

De rijlessen heb ik met plezier ervaren, de uitleg van mijn instructeur (Wilfred) waren duidelijk en zeer nuttig. Ik heb veel geleerd in de tijd dat ik naast hem zat en hij leek er ook echt voor te gaan om mij te leren hoe je auto moet rijden.
Uit ervaring met een andere rijschool, omdat ik daar een rijbewijs T heb gehaald, durf ik te zeggen dat dit een goede rijschool is! 🙂

Wilfred

Geslaagt

5,0 score
juli 29, 2020

Leuke rijschool goeie leraar gehad veel geleerd en in een keer geslaagt

Dylan kieft wilfred

In 1 keer geslaagd

5,0 score
juli 3, 2020

Lachend autorijlessen en lachend het roze kaartje in de pocket, veel plezier en veel begeleiding gehad. Bedankt!

Jack Bakker en wilfred Croese

In één keer geslaagd!

5,0 score
juni 21, 2020

Ik heb een jaar naast Wilfred in de auto gezeten, maar ook ik heb mijn rijbewijs binnen hoor! Tijdens de lessen ben ik erg goed begeleid en heb ik met veel plezier gereden. Waar ik eerst erg nerveus was om te rijden, ga ik nu met meer zelfvertrouwen de weg op. Autorijschool Raymond is zeker een aanrader!

Ilse Leegwater (Wilfred)

Top!

5,0 score
juni 19, 2020

1 woord, top! Heb een erg leuke tijd gehad, mijn rij instructeur was erg duidelijk en probeerde echt te achterhalen waarom je bepaalde acties doet, waardoor je er bewust wordt van je acties en het kan gaan aanpassen.

Lisa Hendriks, Wilfred

Een echte aanrader!

5,0 score
juni 5, 2020

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat ik dankzij Raymond mijn rijbewijs heb gehaald en ik kijk hier met alle tevredenheid op terug! Toen ik net begon was ik altijd super zenuwachtig en twijfelde ik veel aan mezelf, maar met Raymond’s hulp lukte het mij om dit opzij te zetten. Door zijn vrolijke en spontane karakter was er altijd een goede sfeer tijdens het lessen en hiermee hielp hij mij het beste uit mezelf te halen. Behalve dat is hij ook nog eens geduldig, luistert hij goed naar wat je niet begrijpt en kan hij alles geweldig duidelijk uitleggen! Wanneer ik nu aan het rijden ben denk ik nog altijd terug aan de handige tips & tricks die hij mij heeft aangeleerd. en kan ik alleen maar hopen dat nog veel meer mensen Raymond de gelegenheid geven om hen te helpen in het behalen van hun rijbewijs!

EIleen Wever

Top instructeur!

5,0 score
juni 3, 2020

Top instrcteur! Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en snel geleerd.

Stan groen wilfred

Ontzettend leuk!

5,0 score
maart 13, 2020

Waar ik eerst totaal geen zin had om überhaupt aan m’n rijbewijs te beginnen, heeft Raymond dat in die paar maanden echt veranderd! De sfeer was meteen goed. Hij is een hele gezellige spontane man, die er voor zorgt dat je je meteen op je gemak voelt. Tja en dat we dezelfde muziek smaak hebben, kwam ook heel goed van pas. Zo heb ik weer wat pareltjes ontdekt!
Ik heb in die paar maanden zo veel geleerd, waardoor ik nu heel zeker de weg op ga. Ik kijk terug op een hele leuke maar ook leerzame tijd en kan Raymond daarom aan iedereen aanraden!

Mascha Duijn

Top rijschool! 5 sterren!

5,0 score
maart 12, 2020

Raymond is echt een top rij instructeur. Hij heeft mij compleet van mijn onzekerheden afgeholpen en maakte van mij een zelfverzekerde bestuurder! Dankzij hem heb ik mijn examen in 1 keer behaald met twee vingers in mijn neus. Ik raad autorijschoolRaymond zeker aan!

Alisha Carrion

Yess in 1x geslaagd

5,0 score
maart 3, 2020

Ik ben heel blij dat ik bij Raymond ben gaan lessen. Hij is heel duidelijk maar ook geduldig, legt alles goed uit en nog eens als je het niet begrijpt. Ik vond het altijd gezellig in de auto, gezellig een muziekje op, en zelfs verzoeknummers kun je aanvragen :). Raymond denkt ook met je mee in oplossingen. Ik zelf was bv heel erg zenuwachtig tijdens het lessen al en hij heeft dan ook gezegd is accupunctuur niks voor je? Na lang twijfelen toch maar een afspraak gemaakt en kijk eens aan . vandaag “gewoon “geslaagd. IK zal zeker andere die ook met lessen willen beginnen autorijschool Raymond willen aanbevelen. Nogmaals bedankt

Wilma de Vries

Lars Dekker

5,0 score
februari 24, 2020

Ik heb een half jaar bij Raymond gereden, dit heb ik als heel fijn ervaren. Raymond je bent een hele aardige gast, je kan goed situaties uitleggen en je bent altijd in voor een grapje. Ik ben in 1x geslaagd voor mijn theorie en rij-examen. Zeker een aanrader om bij autorijschool Raymond te lessen!

Lars Dekker

Stop met zoeken! Je hebt de beste rijschool gevonden!

5,0 score
februari 18, 2020

Na veel tijd en geld verspild bij een andere rijschool waar niet naar mij geluisterd werd ben ik bij Raymond terecht gekomen. Er werd naar mij geluisterd en heb ondanks mijn faalangst mijn plezier en zelfvertrouwen weer terug gevonden in rijden! Elke les was er gezelligheid bij het leren en Raymond is iemand die echt tijd in je investeert. Als je een rijschool zoekt dan hoef je niet meer verder te zoeken!

Ezra Harpenau

Shanti Bishesar

5,0 score
februari 13, 2020

Goede ervaring en fijne begeleiding! Ik was zeker in het begin erg angstig, maar Raymond weet met de juiste technieken rust te creëren tijdens het lessen. In een keer geslaagd voor mijn theorie-en rijexamen. Zeker aan te raden om te lessen bij deze professionele rijschool

Shanti Bishesar

yessss

5,0 score
februari 13, 2020

Na jarenlang te hebben gezakt voor mijn examen vanwege faalangs had ik de hoop een beetje opgegeven, via mijn broer bij Raymond terecht gekomen en het een laaste kans gegeven. Door goeden en gewoon super gezellig lessen eindelijk me rijbewijs gehaalt.
Raymond leert je niet alleen rijden maar ook om je zelf te vertrouwen in het verkeer

Mel Vaartjes

Mark Pietersen

5,0 score
februari 13, 2020

Je ben een erg goed luisterende rijinstructeur met veel ervaring. Met altijd een lach en wat humor, kom jij je dag altijd door. ik heb veel van je geleerd. En moet nog vaak aan je denken als ik nu zelf in het verkeer rond rij !
ik heb zelfs na het halen van mijn Rijbewijs ( in een keer ) nog eens met je mee gereden gewoon omdat het kan en omdat het zo leuk bij je was ! ik zit nu weer te denken om het nog eens te doen. Raymond bedankt en misschien tot snel.

Mark Pietersen

Lonneke Does

5,0 score
februari 13, 2020

Een halfjaar geleden bij Raymond mijn rijbewijs in 1x gehaald. De lessen waren echt top, goede gezellige sfeer en met goede uitleg het rijden onder de knie krijgen. Al begreep je een bepaalde situatie niet, had hij altijd een handig teken boekje bij zich om dit uit te tekenen. Verder heeft Raymond goede mensen kennis om zo bij iedereen een andere manier van les te geven. Dit vond ik grappig om te zien als iemand mij naar huis bracht.

Lonneke Does

In 1 keer geslaagd

5,0 score
februari 13, 2020

Ik zelf heb iets langer dan een jaar bij Raymond in de auto gezeten, en ik was zeker niet een van de makkelijkste leerlingen, Raymond kon hier gelukkig enorm goed mee omgaan en heb mijn rijexamen ook in één keer gehaald. Bedankt Raymond!

Michael

Rijles

5,0 score
februari 13, 2020

Geslaagd door deze geweldige rijinstructeur. Altijd goede uitleg en helpt je precies waar nodig is. Zeker een aanrader dus

Naomi

Merel Kouwenhoven

5,0 score
februari 13, 2020

Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen! Ben echt heel blij haha. Super bedankt Raymond voor de lessen, de moeite en vooral het vertrouwen in mij. Ik ben heel blij dat ik bij je heb mogen lessen. We hadden het gelukkig ook gezellig samen in de auto nogmaals heel erg bedankt voor alle moeite ❤ en ik ga het lessen toch wel een beetje missen hoor

Merel Kouwenhoven

Desire de Lange

5,0 score
februari 13, 2020

Ik ben begonnen met lessen bij een andere rijschool maar na 2 keer zakken, ben ik overgestapt op Raymond. Dit was de beste keuze die ik kon maken want na de lessen bij Raymond, had ik 10 keer meer zelfvertrouwen in het rijden. En jahoor, afgelopen weekend slaagde ik bij het rijexamen in 1 keer!!!
Tijdens de lessen krijg je genoeg ruimte en tijd om beheerst auto te rijden. Als je iets niet snapte of een situatie minder goed ging, legde hij dit op een goede, rustige en duidelijke manier uit. Ik heb genoten van de rijlessen en zal ik het zeker missen. Bedankt!

Desire de Lange

Nils de Wit

5,0 score
februari 13, 2020

Ik ben dankzij Raymond vandaag geslaagd voor mijn rij examen. Raymond is een hele aardige man die het beste met je voor heeft en ook van grapjes houdt. Hij zegt wanneer je iets goed doet. Wanneer je iets fout doet, geeft hij dat ook duidelijk aan. Er wordt dan ook flink op de fouten geoefend waardoor de kans klein is dat je deze nog een keer maakt. Ik vond het heel leuk om bij Raymond te rijden en heb er heel veel geleerd en zeker niet onbelangrijk, in 1 keer GESLAAGD. Super blij ben ik en Raymond onwijs BEDANKT..

Nils de Wit

Rijles

5,0 score
februari 13, 2020

Twee jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Raymond, omdat ik het toch nog spannend vond om over de snelweg te rijden heeft Raymond aangeboden om nog een rijles te doen. Deze rijles heeft mijn meer zelfvertrouwen gegeven. Bij Raymond gaat het puur om het auto rijden zelf en niet alleen om het behalen van je rijbewijs.

Joke Biersteker

Rijles

5,0 score
februari 13, 2020

Super gezellige en spontane rijinstructeur. Hij babbelt graag en houdt ook erg van zijn eigen muziek in de auto, als je een verzoekje heb mag je het altijd zeggen vind hij juist heel leuk. Aanwijzingen, tips geven kan hij ook heel goed. Je rijlessen kan je zelf inplannen. Ik vond dat persoonlijk heel prettig want je kon dan goed ruim van tevoren plannen. Mijn rijbewijs in 1x gehaald. Raymond hartstikke bedankt voor al uw hulp nu kan ik veilig de weg op!

Ilona