Nieuwste reviews van Rijschool Raymond

Wat vind jij van onze Autorijschool

Graag onder kopje "Je naam" ook bij vermelden wie je instructeur is

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 137 reviews)
Uitstekend99%
Heel goed1%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

super rijlessen

Rated 5,0 out of 5
december 31, 2023

ik heb binnen een korte tijd mijn rijbewijs gehaald, de lessen van Ron zijn zo geweldig, humor en hele wijze aanwijzingen en uitleg, soms een uitbrandertje wat wel even beter moet gaan, anders….eenzame opsluiting tot 2025.

Nigel

Geweldige instructeur

Rated 5,0 out of 5
november 5, 2023

Ik heb nu een aantal rijlessen van Ron gehad, maar deze is zo relaxed! Ontzettend veel ervaring (dat is heel duidelijk te merken) goede uitleg, tips en tricks en veel informatie en inzichtelijke tips. Mijn vader zat bij mijn vorige les achterin en deze hoorde dingen die hij zelfs nog nooit zo gezien heeft. Geweldige man en een dosis humor en geduld, ik had niet beter kunnen krijgen.

Lotte bruesman

Hele goede rijschool

Rated 5,0 out of 5
oktober 5, 2023

Ik ben zeer tevreden over de manier van lesgeven bij deze rijschool. En ik ben in een keer geslaagd!!! mijn instructeur was Raymond. Ik zou deze school zeker aanraden.

Finn

goede rijschool

Rated 4,0 out of 5
augustus 22, 2023

Net geslaagd bij autorijschool Raymond! Tijdens de rijlessen altijd gezellige sfeer en goede begeleiding gehad. Zou het zeker aan raden!

Roos (raymond)

Super rijschool

Rated 5,0 out of 5
augustus 22, 2023

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop autorijschool Raymond les geeft. Wilfred heeft mij goed begeleid met als resultaat, dat ik in 1x geslaagd ben!

Ik raad rijschool Raymond zeker aan.

Bente Zut, rij instructeur Wilfred

Aanrader!!

Rated 5,0 out of 5
augustus 22, 2023

Ik heb een onwijs gezellige en fijne tijd gehad bij Raymond in de auto. Raymond is iemand die je op je gemak stelt, een gezellig praatje heeft en ook duidelijk is naar je in wat hij van je verwacht tijdens het autorijden. Wat ik heel tof vind is dat Raymond altijd open staat voor nieuwe ideeën en feedback om het autorijden zo makkelijk, goed en leuk mogelijk te maken. Ik zou de rijschool aan iedereen aanraden!!

Jente

lekker geslaagd

Rated 5,0 out of 5
augustus 22, 2023

ik heb goed kunnen rijden en ook goed kunnen lagen met Wilfred dank je voor me rijbewijs.

Sem Blom

hele goeie rijschool!

Rated 5,0 out of 5
augustus 22, 2023

ik vond het fijn dat Raymond veel geduld had. Hij is heel goed als je wat angstig bent om te rijden en je te helpen naar waar jij heen wilt gaan!

Ook is hij gezellig om lekker mee te praten en is het niet altijd zo overdreven serieus en dat is heel fijn!

Romy schouten

Zeer tevreden, echt een aanrader.

Rated 5,0 out of 5
augustus 22, 2023

Een erg fijne lesperiode achter de rug, met als resultaat in 1x geslaagd voor het rijbewijs.

Mirwayz is echt enorm flexibel met de lestijden en een fijne rijinstructeur.

Alles wordt duidelijk uitgelegd, er is een fijne sfeer in de auto en er werden altijd goede gesprekken gehouden tijdens het rijden.

Hij kijkt objectief en geeft direct punten om iets mee te doen, met andere woorden hij pusht je echt om het best uit jezelf te halen met als resultaat vol zelfvertrouwen de weg op.

Sander leerling van Mirwayz

Hele fijne rijschool!

Rated 5,0 out of 5
maart 6, 2023

Het was een best moeilijke weg naar het rijbewijs voor mij maar ik had me geen betere rijschool kunnen wensen. De rijschool is echt gefocust op zelfverzekerdheid in de leerlingen ontwikkelen bij het rijden en minder op zo snel mogelijk resultaat behalen. Ontzettend bedankt, Raymond, voor alle lessen. Ik blijf je bij iedereen aanbevelen!

Roos (Instructeur Raymond)

Top rijschool!

Rated 5,0 out of 5
maart 6, 2023

Ik heb met heel veel plezier gereden bij Raymond. Raymond stelt je erg op je gemakt en je kan gezellig met hem praten! Dankzij Raymond ben ik in 1x geslaagd!

Demi Ridder

Hele goede rijschool met veel humor maar ook duidelijkheid!

Rated 5,0 out of 5
maart 6, 2023

Ik heb een fantastische tijd gehad bij Autorijschool Raymond met Raymond als instructeur! Altijd gezellige gesprekken en grappen maken tijdens de lessen, maar als het even wat serieuzer moet dan is hij ook altijd heel duidelijk wat hij van je verwacht. Het lessen inplannen is ook ideaal, je kan zelf bepalen hoe vaak, welke dag en welk tijdstip je wil rijden, en als je een keer een aantal weken minder tijd hebt dan is dan is dat ook geen probleem, volledige je eigen tempo bepalen dus!

Wouter Nauta

Super rijschool met veel persoonlijke aandacht

Rated 5,0 out of 5
maart 6, 2023

Heel fijn gelest bij Wilfred. De lessen worden heel goed afgestemd op wat jij nodig hebt en het is ook nog eens hartstikke gezellig in de auto.

Resultaat: in 1x geslaagd!

Sascha Rem (Wilfred)

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
januari 15, 2023

Top rijlessen gehad! Alles wordt duidelijk uitgelegd en je krijgt veel tips! Zeker aan te raden!

Jamie Zuurbier instructeur Raymond

Top rijschool

Rated 5,0 out of 5
januari 15, 2023

Heb met veel plezier gereden bij Raymond in de auto en in 1x geslaagd.

Sem

Hele goede rijschool

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2022

Ik heb veel gelachen en met plezier bij Wilfred gereden. Hij legt alles heel goed uit en past het ook aan jouw leerstijl aan!

Inez Reitsma (Wilfred)

Geslaagd

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2022

Goede rijschool, goede begeleiding in de auto!

Jorrit Brink gelest bij Wilfred

Top rijschool!

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2022

Top rijschool! Vanaf de proefles kreeg ik al meteen een goed gevoel over de rijschool. Ik kreeg les van Wil en de lessen waren super duidelijk en er werd goed persoonlijk op je ingespeeld. Hierdoor ben ik dankzij Wil in 1x geslaagd!

Wesley Buis (Wilfred)

Fantastisch!

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2022

Ik heb erg genoten van de rijlessen. Wilfred is echt een top instructeur en hij ziet precies waar je problemen mee hebt. Hij lost alles tot in de details op en zorgt voor zelfvertrouwen! Daarnaast ontzettend veel gelachen en gekletst. De lessen vlogen voorbij!

Lars (Wilfred)

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2022

Met veel plezier bij Wil gelest, hij is recht voor z’n raap en leert je echt autorijden. Bovendien kun je ontzettend met m lachen.

Al met al een toprijschool!

Dario (Wilfred)

Top rijschool

Rated 5,0 out of 5
december 22, 2022

Ik heb dankzij Wilfred mij rijbewijs gehaald, heel erg bedankt voor de fijne lesse👍

Jim

Hele goeie rijschool

Rated 5,0 out of 5
oktober 6, 2022

Heb met veel plezier gereden ,veel gelachen en geleerd en dankzij raymond ben ik geslaagd.

Jason Pawirosemito

Top rijschool

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Raymond is echt een top gozer en dankzij hem ben ik in een keer geslaagd

Nick Peters

Ervaring

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Ik heb altijd met veel plezier gereden bij Raymond, hij heeft onwijs hard z’n best voor me gedaan en heeft me in een snelle tijd klaar gestoomd voor het examen. Altijd duidelijke en rustige en duidelijke uitleg. Ik zou zeker bij deze rijschool gaan rijden.

Diesel Groot (Raymond)

GEWELDIGGG!!!

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Ik heb onwijs veel geleerd bij autorijschool Raymond. Echt een fantastische rijschool en zeker een aanrader! Er was altijd een gezellige sfeer en daardoor heb ik ook met veel plezier gereden, maar vooral ook gelachen in de auto. Wilfred begeleidt je heel goed met zijn duidelijke uitleg en heeft er uiteindelijk ook voor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd!! 🙂

Jennifer Nguyen (Instructeur Wilfred)

In 1 keer geslaagd!

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Dankzij autorijschoolraymond ben ik in 1 keer geslaagd. Ze leren het je goed.

Robin Klok

Prettige en persoonlijke rijlessen

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Een jaar geleden ben ik begonnen met rijlessen onder Wil. Na eerst een proefles te hebben gehad met Wil wist ik meteen al dat het goed zou komen! De lessen zijn super duidelijk en hebben ook een fijne persoonlijke tint. Je leert elkaar kennen en dat maakt de rijlessen leuker, maar je leert er ook makkelijker van. Petje af naar de Rijschool, ga vooral zo door!

Erik Molenaar

Geslaagd!

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Top rijschool heb met veel plezier gereden en veel geleerd waardoor ik in een keer geslaagd ben.

Bas Vessies

Een fantastische rijschool

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Het is een top rijschool als mensen aan mij vragen welke rijschool zou jij aanbieden is het rijschool raymond. Heb echt een leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen periode.

Jarno drijver

In 1 keer geslaagd dankzij topinstructeur Wil!

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Na jaren toch eindelijk de stap gemaakt om niet alleen m’n rijbewijs te halen, maar ook écht te leren autorijden. Na een veelbelovende proefrit met Wil gekozen voor autorijschool Raymond en geen enkel moment spijt gehad. Wilfred heeft aandacht voor jou als leerling en weet de nodige kennis en ervaring naar jouw behoefte over te brengen. Soms is het aanpoten, maar gelukkig is er ook ruimte voor een lolletje en brengt hij plezier in het autorijden.

Afgelopen vrijdag had ik dan eindelijk m’n examen en ben ik dankzij Wil in 1 keer geslaagd!

Dankjewel Wil, voor de aandacht en de leuke lessen!

Robert van Boesschoten (instructeur Wilfred)

Super rijschool!!

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Geweldige tijd gehad bij autorijschool Raymond. Dankzij de super fijne lessen in 1x geslaagd! Heel erg bedankt Raymond!

Arthur van Dijk (Raymond)

Wat een top rijschool!!❤️

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2022

Wauw, wat een top rijschool! Heb hiervoor bij een andere rijschool gelest. Ging totaal niet vooruit en was niet fijn. Toen kwam ik bij rijschool raymond bij wilfred me ogen gingen open en ik ging zo vooruit ! Was erg duidelijk en direct en was in voor een gezellig praatje. En ben gewoon in 1x geslaagd!!! Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!🥳

Robin

Top rijschool

Rated 5,0 out of 5
juli 2, 2022

Leuke tijd bij raymond in de auto gehad, top rijschool!

In 1keer geslaagd!

Jay beers (raymond schelvis)

In één woord FANTASTISCH

Rated 5,0 out of 5
juli 2, 2022

Heb je last van faalangst of nare ervaringen gehad bij een andere rijschool? Dan raad ik deze rijschool zeker aan! Ikzelf begon de rijlessen met weinig tot geen zelfvertrouwen en een behoorlijke portie (faal)angst door negatieve ervaringen bij een vorige rijschool. Met een hele hoop geduld en constructieve feedback heeft Raymond er niet alleen voor gezorgd dat de rijlessen leuk waren, maar ook dat ik nu met plezier zelfstandig de weg op ga!

Dominique (instructeur Raymond Schelvis)

Top Rijschool

Rated 5,0 out of 5
juni 29, 2022

Ik heb onwijs veel geleerd en gelachen bij Raymond in de auto. Hij heeft mij onwijs goed begeleid en ervoor gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd.

Dean Jordan Tiggeler (Raymond Schelvis)

Geslaagd

Rated 5,0 out of 5
juni 3, 2022

Top Rijschool! heb een geweldige samenwerking gehad in de tijd dat ik moest lessen ging met plezier naar de les toe! Dit komt mede door Wilfred zelf hij legde alles rustig maar duidelijk uit. Plus hij ( Wilfred ) houdt van een grapje dus het was geen straf om een rijles te hebben. Dus hij deze wil ik je graag laten weten dat dit een toprijschool is! En als je doet wat er van je gevraagd wordt slaag je zeker in een keer en zeker bij deze rijschool.

Ben in 1x geslaagd.

Mexx M ( rij instructeur Wilfred )

Geslaagd!!

Rated 5,0 out of 5
juni 3, 2022

Hele goede rij instructeur beveel hem 100% aan als je in 1 keer zou willen slagen voor je rijbewijs! Super blij mee geweest

Mandy

Super rijschool!!

Rated 5,0 out of 5
juni 3, 2022

Altijd erg gezellig in de auto en goede uitleg. Zeker een aanrader!

Suze Blom

Top Rijschool!!

Rated 5,0 out of 5
maart 22, 2022

Ik heb met heel veel plezier gereden in de auto naast Wilfred. Dit komt mede door de goede uitleg die hij geeft en door de gezellige sfeer in de auto. Dit is voor iedereen echt een goede aanrader!

Demi Rood (Instructuer Wilfred)

Top rijschool

Rated 5,0 out of 5
maart 22, 2022

Ik vond het erg leuk om te rijden bij autorijschool Raymond en ik heb erg veel geleerd. Met Wilfred in de auto is erg gezellig en hij leert je heel veel. Ik ben in 1x geslaagd. Bedankt Wilfred!

Anne Rademaker , Wilfred

Top rijschool!

Rated 5,0 out of 5
maart 10, 2022

In een keer geslaagd. Top les gekregen met duidelijke uitleg. Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Ids Kruijer, Raymond

Beste rijschool!!

Rated 5,0 out of 5
maart 3, 2022

Na een aantal keren te hebben gezakt voor het praktijkexamen bij andere rijscholen zag ik het verder somber in. Tot ik bij Wilfred kwam. Zijn manier van lesgeven kom je niet elders tegen. Hij kijkt naar jou als persoon en leert het jou op de manier zodat jij het oppakt. Onwijs veel geleerd en genoten van de lessen. Ik raad iedereen aan om bij Wilfred te rijden!!!

Niet denken, maar doen. – Wilfred

Fadma

Top rijschool!

Rated 5,0 out of 5
februari 17, 2022

Ik heb het erg naar mijn zin gehad met Raymond in de auto. Raymond kijkt altijd naar wat werkt voor jou en geeft de beste begeleiding om nu met vertrouwen de weg op te gaan. Los van de lessen in het verkeer, heb ik de beste gesprekken met Raymond gehad!

Raymond bedankt voor de gezellige uren en schoenmaatje 43 heeft gewerkt!

Dion Kamp (Instructeur Raymond)

Super goede en leuke rijschool

Rated 5,0 out of 5
februari 15, 2022

Ik heb bij Wilfred gereden. Hij legt alles goed uit en weet precies waar je nog aan moet werken. Altijd gezellig in de auto.

Robbert gereden bij Wilfred

Aanrader

Rated 5,0 out of 5
februari 2, 2022

Echt een top rijschool!!

Alles wordt super duidelijk uitgelegd totdat je het echt onder de knie heb. Het is ook nooit saai met Raymond in de auto.

Cindy

Roze pasje

Rated 5,0 out of 5
februari 2, 2022

Ik zat bij willie. Hele chille gast maar ook streng want dat is ook nodig natuurlijk daarom zou ik iedereen deze rijschool aanraden.

Finn Zut

Super rijschool!

Rated 5,0 out of 5
januari 15, 2022

Ik heb de lessen gevolgd bij Wilfred. Hij is duidelijk, gezellig en we hebben zeker veel gelachen. Dit is voor iedereen echt een aanrader, ik ben in 1 keer geslaagd.

Wilfred super bedankt voor de lessen en de gezelligheid!

Guido (Wilfred)

Goede rijschool!

Rated 5,0 out of 5
januari 15, 2022

Goede rijschool, lekker duidelijk uitleg!

Fenny Borst Wilfred

Echt een top rijschool!!

Rated 5,0 out of 5
januari 15, 2022

Echt een hele fijne rijschool! Zeker een aanrader!

Ik ben in 1x geslaagd dankzij Raymond. Hij is erg duidelijk en rustig in zijn uitleg, wat heel erg fijn is.

Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoeld in de auto.

Heel erg bedankt!

Isa (Raymond

schitterend

Rated 5,0 out of 5
januari 15, 2022

altijd mooi geouwehoerd in de auto en ondertussen ook nog goed leren rijden.

daardoor ben ik nou geslaagd.

bedankt wilfred

Tim vessies