Nieuwste reviews van Rijschool Raymond

Wat vind jij van onze Autorijschool

Graag onder kopje "Je naam" ook bij vermelden wie je instructeur is

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 99 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Top Rijschool!!

Rated 5 out of 5
maart 22, 2022

Ik heb met heel veel plezier gereden in de auto naast Wilfred. Dit komt mede door de goede uitleg die hij geeft en door de gezellige sfeer in de auto. Dit is voor iedereen echt een goede aanrader!

Demi Rood (Instructuer Wilfred)

Top rijschool

Rated 5 out of 5
maart 22, 2022

Ik vond het erg leuk om te rijden bij autorijschool Raymond en ik heb erg veel geleerd. Met Wilfred in de auto is erg gezellig en hij leert je heel veel. Ik ben in 1x geslaagd. Bedankt Wilfred!

Anne Rademaker , Wilfred

Top rijschool!

Rated 5 out of 5
maart 10, 2022

In een keer geslaagd. Top les gekregen met duidelijke uitleg. Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Ids Kruijer, Raymond

Beste rijschool!!

Rated 5 out of 5
maart 3, 2022

Na een aantal keren te hebben gezakt voor het praktijkexamen bij andere rijscholen zag ik het verder somber in. Tot ik bij Wilfred kwam. Zijn manier van lesgeven kom je niet elders tegen. Hij kijkt naar jou als persoon en leert het jou op de manier zodat jij het oppakt. Onwijs veel geleerd en genoten van de lessen. Ik raad iedereen aan om bij Wilfred te rijden!!!
Niet denken, maar doen. – Wilfred

Fadma

Top rijschool!

Rated 5 out of 5
februari 17, 2022

Ik heb het erg naar mijn zin gehad met Raymond in de auto. Raymond kijkt altijd naar wat werkt voor jou en geeft de beste begeleiding om nu met vertrouwen de weg op te gaan. Los van de lessen in het verkeer, heb ik de beste gesprekken met Raymond gehad!
Raymond bedankt voor de gezellige uren en schoenmaatje 43 heeft gewerkt!

Dion Kamp (Instructeur Raymond)

Super goede en leuke rijschool

Rated 5 out of 5
februari 15, 2022

Ik heb bij Wilfred gereden. Hij legt alles goed uit en weet precies waar je nog aan moet werken. Altijd gezellig in de auto.

Robbert gereden bij Wilfred

Aanrader

Rated 5 out of 5
februari 2, 2022

Echt een top rijschool!!
Alles wordt super duidelijk uitgelegd totdat je het echt onder de knie heb. Het is ook nooit saai met Raymond in de auto.

Cindy

Roze pasje

Rated 5 out of 5
februari 2, 2022

Ik zat bij willie. Hele chille gast maar ook streng want dat is ook nodig natuurlijk daarom zou ik iedereen deze rijschool aanraden.

Finn Zut

Super rijschool!

Rated 5 out of 5
januari 15, 2022

Ik heb de lessen gevolgd bij Wilfred. Hij is duidelijk, gezellig en we hebben zeker veel gelachen. Dit is voor iedereen echt een aanrader, ik ben in 1 keer geslaagd.
Wilfred super bedankt voor de lessen en de gezelligheid!

Guido (Wilfred)

Goede rijschool!

Rated 5 out of 5
januari 15, 2022

Goede rijschool, lekker duidelijk uitleg!

Fenny Borst Wilfred

Echt een top rijschool!!

Rated 5 out of 5
januari 15, 2022

Echt een hele fijne rijschool! Zeker een aanrader!
Ik ben in 1x geslaagd dankzij Raymond. Hij is erg duidelijk en rustig in zijn uitleg, wat heel erg fijn is.
Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoeld in de auto.
Heel erg bedankt!

Isa (Raymond

schitterend

Rated 5 out of 5
januari 15, 2022

altijd mooi geouwehoerd in de auto en ondertussen ook nog goed leren rijden.
daardoor ben ik nou geslaagd.
bedankt wilfred

Tim vessies

Top rijschool!

Rated 5 out of 5
januari 15, 2022

Super toffe rijschool! In het begin vond ik het super spannend om te rijden, maar nu durf ik zelfstandig de weg op dankzij Raymond. Hij legt alles super duidelijk uit en het is nooit saai met Raymond in de auto. Bedankt Raymond!

Marieke (Raymond)

Top rijschool!

Rated 5 out of 5
december 7, 2021

Super goeie rijschool! Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij Raymond. In het begin vond ik het super spannend, maar nu durf ik zelfstandig de weg op. Raymond is een topper!

Marieke

Top rijschool!!!

Rated 5 out of 5
oktober 29, 2021

Deze rijschool is zeker een aanrader! Wilfred heeft mij altijd op mijn gemak laten voelen, en mij positief gecoacht in mijn onzekerheden. Het is gezellig in de auto en je krijgt goede feedback.
Bedankt Wil!

Esmé (Wilfred)

Goede Rijschool!

Rated 5 out of 5
oktober 29, 2021

Hele gezellige rijschool, echt een aanrader! De lessen worden op elke leerling aangepast zodat er op een zo goed mogelijke manier die bij jou past les gegeven wordt wat erg fijn is.
Er wordt goede feedback gegeven om je verder te helpen en ze helpen om je zelfverzerkerd en veilig te laten autorijden. Dit is natuurlijk super belangrijk want zo krijg je plezier in het rijden!
Kortom, een goede keuze.

Carmen, leerling Raymond

Top rijschool !!!

Rated 5 out of 5
oktober 29, 2021

Top rijschool!
Lessen zijn flexibel in te plannen en de rijles wordt op jou afgestemd. Raymond heeft mij supergoed begeleid en mij weer plezier gegeven in het autorijden. Onwijs bedankt daarvoor!

Mette

Top rijschool!

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2021

Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen! Ik voelde me bij Raymond heel erg snel op mijn gemak, hij kan altijd lekker kletsen en geeft duidelijk les. Wat ik vooral tof vond tijdens de rijlessen was hoe goed hij doorhad wat er in mijn hoofd omging en hoe hij daarop inspeelde. Hierdoor ben ik vandaag in 1x geslaagd!

Brechtje, leerling van raymond

Top rijschool

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2021

Super goede en fijne rijschool! Wiltred heeft me super goed les gegeven en me van me angsten af geholpen. In 1 keer kunnen slagen dankzij Wilfred!

Vanity Wilfred

Geweldige rijschool!

Rated 5 out of 5
oktober 14, 2021

Echt een top rijschool!
Het is altijd heel gezellig in de auto en je krijgt echt goede, persoonlijke feedback!
Ik vond autorijden in het begin heel moeilijk en ik zag er soms zelfs tegenop, maar door de hulp van Raymond zat ik uiteindelijk toch relaxed in die auto.
En uiteindelijk heb ik m’n rijbewijs toch maar in 1x gehaald.
Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Puck (bij Raymond)

Aanrader!!

Rated 5 out of 5
september 28, 2021

Dit is een top rijschool! Naast de gezelligheid heeft
Raymond met heel veel geduld en uitleg er voor gezorgd dat ik veilig heb leren rijden. Het was een project, maar ik ben uiteindelijk in 1x geslaagd!
Bedankt voor alle hulp!

Natalia

Geslaagd!!

Rated 5 out of 5
augustus 31, 2021

Wat een super rijschool!
Het is altijd heel gezellig in de auto.
Eerst vond ik het best wel spannend en ik heb veel moeite gehad met het uitschakelen van negatieve gedachtes, maar door Raymond heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen, en nu lekker geslaagd!
Tijdens de lessen krijg je goeie feedback, en er wordt echt gekeken hoe jij bent als persoon en op welke manier ze jou het best kunnen helpen om je rijbewijs te halen!
Ik raad deze rijschool zeker aan!! :))

Julot Wieten

Toppers!

Rated 5 out of 5
augustus 26, 2021

Wat heb ik een fijne tijd gehad bij Autorijschool Raymond met zowel Wilfred als Raymond.
Onwijs veel last gehad van stress voor examens, maar dankzij deze toppers heb ik hem in de pocket!
Ik raad iedereen deze rijschool aan. Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles goed uit.
Ze kijken hoe jij bent als mens en denken daarin mee hoe ze er alles aan kunnen doen zodat jij je rijbewijs haalt. En dat is dus gelukt 😉

Leonique Beck

Top rijschool!

Rated 5 out of 5
juli 13, 2021

Het is een goede rijschool. Ik was altijd erg gespannen tijdens de rijlessen, maar Wilfred zorgde er voor dat ik uiteindelijk toch weer ontspannen werd in de auto. Door deze goede begeleiding heb ik vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Een betere rijinstructeur had ik niet kunnen hebben.

Lucas, instructeur Wilfred

Great Driving School!

Rated 5 out of 5
juli 11, 2021

As an experienced driver from another country, I had to find a driving school that could cater to both my language needs and driving skillset. I had over 10 lessons with Raymond and not only did I pass my test on the first attempt, but I improved my overall driving as well! Raymond can be strict and thorough when teaching driving skills and vehicle safety, but he does it in a friendly, mentoring way. I was nervous about the test and my Dutch language abilities, but Raymond was always confident and reassuring whenever we discussed the exam. With the Rijschool app, it was easy to place, track, or change my lessons and I found Raymond was very flexible with my times and dates. Autorijschool Raymond is highly recommended if you want to improve or learn to drive!

Dennis

Beste keuze ooit!!

Rated 5 out of 5
juli 9, 2021

Ik was altijd heel erg bang om te beginnen met rijlessen omdat ik last heb van faalangst (en perfectionisme, goede combo om te hebben). Toch ben ik super blij dat ik het heb gedaan en dat ik voor Raymond had gekozen.
Hij heeft mij echt geholpen op mijn angst en onzekerheid te overwinnen en het rijden leuk te gaan vinden. Hij stemt de rijlessen af zoals jij het wilt, denkt met alles mee en stelt je gerust. Naast de fijne rijlessen hadden we ook veel fijne gesprekken tijdens het rijden, therapeuten zijn er niets bij!!
Ik raad Autorijschool Raymond echt iedereen aan, mijn 2 zusjes hebben ook bij hem gereden (en geslaagd) en ondertussen rijden er al twee vriendinnen van mij ook nu bij hem en hoor niets anders dan positieve berichten.

Isabella Harpenau

Top rijschool!

Rated 5 out of 5
juli 9, 2021

Onwijs gezellige lessen met Wilfred gehad! Ondanks dat ik geen natuurtalentje was, heeft Wilfred mij er met succes doorheen geholpen. Ik zou deze rijschool dan ook zeker aanraden als je moeite hebt met autorijden of faalangst hebt!
Wil, bedankt!

Eline

Top rijschool

Rated 5 out of 5
juni 22, 2021

Top rijschool. Bij de eerste les was het al meteen duidelijk dat het om een professionele rijschool (instructeur) ging. Ze leren je veel en geven goede tips. Ze willen je graag helpen en ben daardoor binnen een maand geslaagd.

Chris Dekker - Raymond

Geslaagd

Rated 5 out of 5
juni 19, 2021

Het is een hele goede rijschool. Je krijgt goede feedback en het is altijd gezellig in de auto.

Jamie

Persoonsgericht

Rated 5 out of 5
juni 19, 2021

Goede rijschool! Altijd gezellige lessen met een duidelijke uitleg/goede tips. Raymond en Wilfred willen je goed leren autorijden. De lessen worden op jou gericht en je word positief gecoacht.

Britt (Raymond en Wilfred)

Geslaagd

Rated 5 out of 5
juni 19, 2021

Ik begon bij Raymond, het was vaak erg gezellig (tenzij ik weer eens niet genoeg keek :), hij was altijd erg duidelijk en ik heb veel geleerd van zijn lessen. Helaas ging het de eerste twee examens niet goed, dus besloten we dat ik bij Wilfred ging rijden. Ook bij Wilfred had ik het vaak erg naar mijn zin en ook hij heeft mij veel geholpen, zodat ik bij het derde examen wel ben geslaagd. Dus hierbij bedank ik zowel Raymond en Wilfred

Chris Boer, instructeur Wilfred

Review

Rated 5 out of 5
juni 4, 2021

Goede en een leuke rijschool

Sten

Geslaagd!

Rated 5 out of 5
juni 3, 2021

Hele goeie rijschool! Je zit altijd gezellig in de auto en als er iets niet goed gaat krijg je gelijk feedback zodat je er meteen iets aan kan doen. In 1x geslaagd dus zeker aan te raden. Heel erg bedankt Raymond!

Anouk oudeman, Raymond

Topp en in 1x geslaagd!

Rated 5 out of 5
juni 3, 2021

Alles werd duidelijk uitgelegd. Ondanks dat ik zelf wat onzekerder was over mijn rijkunsten gaf Wilfred aldoor aan dat ik hartstikke goed kan rijden en niet negatief moet zijn, dit zorgde juist voor een positieve sfeer!
Wilfred bedankt!

Saartje Bekker

Geslaagd!!!

Rated 5 out of 5
mei 28, 2021

Altijd gezellige en leerzame lessen met Wilfred en in 1 keer geslaagd. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt gefocust op het echt leren autorijden en niet op examen rijden. Wilfred enorm bedankt!!!

Tom van Horick

Goeie rijschool, ook als je wat moeite hebt!

Rated 5 out of 5
mei 28, 2021

Super goeie rijschool, had er zelf een hoop moeite mee en begon ook eerst bij een andere rijschool. Maar deze is toch echt de beste!
Super leuk en leerzaam, aanrader!
Bedankt wilfred!

Joran Dekker, gelest bij Wilrfred

Top rijschool

Rated 5 out of 5
mei 27, 2021

Ik heb ontzettend fijne en leuke lessen van Wilfred gehad.
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald dus dikke aanrader!
Heel erg berankt voor de goede lessen Wilfred.

Fleur Hockx

Hele goede rijschool

Rated 5 out of 5
mei 20, 2021

Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Raymond, die altijd klaarstond om me te helpen. Ook bij Erik en Wilfred heb ik heel veel geleerd. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een hele goede rijschool vind en het iedereen kan aanraden! Heel erg bedankt voor jullie hulp, ik ben super blij dat ik met jullie hulp mijn rijbewijs heb gehaald.

Lois Blommestein

Onwijs goed

Rated 5 out of 5
mei 20, 2021

Leuke rijlessen, gezellig in de auto! Neemt de tijd om alles rustig uit te leggen en zorgt er voor dat ik in 1 keer geslaagd ben! Bedankt Wilfred

Isa zuurbier

Aanrader!

Rated 5 out of 5
mei 18, 2021

Super rijschool!
Altijd leuke en leerzame lessen..
Je krijgt altijd goede en duidelijke tips.

Dewi Veldman

Aanrader!

Rated 5 out of 5
mei 17, 2021

Ik begon bij een andere rijschool, maar daar klikte het niet helemaal. Overgestapt naar rijschool Raymond, beste keuze ooit! Raymond is super fijn als instructeur, denkt met je mee en investeerd ook echt zijn tijd in je. In een keer mijn rijbewijs kunnen halen, super blij!

Sarah

Goed!!!!

Rated 5 out of 5
mei 3, 2021

Goede lessen, duidelijke afspraken en opdrachten.
Hele fijne tijd gehad.

Laurens

Autorijles

Rated 5 out of 5
april 29, 2021

Super goede rijschool,
Je krijgt super goede tips en wilfred legt alles netjes uit.
Het is super gezellig in de auto!

Jesse

Beste rijschool !

Rated 5 out of 5
april 23, 2021

Super goede rijschool en hele leerzame leuke lessen van Erik & Raymond.
Super erg bedankt vond het heel leuk zeker een aanrader!

Mila de Boer Instructeur Erik

Top Rijschool

Rated 5 out of 5
april 19, 2021

In 1x geslaagd met deze top rijschool. Tijdens de lessen is Raymond erg duidelijk naar mij toe geweest en dat hielp mij om snel vooruit te gaan. Ook is het erg gezellig met Raymond in de auto wat ook erg fijn is. Als het even niet lekker liep werd ik ook goed geholpen met tips om het weer goed te kunnen doen. Een aanrader voor iedereen!

Mats Kruijer - Raymond

Autorijles

Rated 5 out of 5
april 17, 2021

Duidelijk uitleg
Als iets niet goed gaat zegt hij dat duidelijk
En gezellig in de auto

Derk bakkum

Echt een top rijschool voor iedereen.

Rated 5 out of 5
april 9, 2021

Ondanks m’n faalangst en het gedoe met corona ben ik gisteren in een keer geslaagd voor m’n rijbewijs! Super begeleiding bij het autorijden zodat ik uiteindelijk vol vertrouwen het examen in ging. Goeie communicatie en ik mocht zelf aangeven wat ik fijn vond in de lessen. Beter kan gewoon niet. Echt een top rijschool voor iedereen.

Corrina Leeflang

Top rijschool

Rated 5 out of 5
maart 30, 2021

Ik vind dit een top rijschool omdat ze heel direct zijn en daardoor leer je het snel, ze geven ook goed aan waar je aan moet werken. Daardoor ken je je elke les weer verbeteren.

Kay Bleeker - Wilfred

Geweldige rijschool die echt gericht is op het persoon

Rated 5 out of 5
maart 25, 2021

Ik kwam van een andere rijschool en daar maakte ik amper progressie. Toen ik bij Wilfred kwam leerde hij mij dat ik moest stoppen met het telkens denken van

Vince Laan met al instructeur Wilfred

Super rijschool

Rated 5 out of 5
maart 25, 2021

Een gewildige rijschool en top instructeur Raymond. Het is altijd gezeleg tijdens de lessen en Raymond doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen.
Super bedankt Raymond!

Emiel Huijbers