Nieuwste reviews van Rijschool Raymond

Wat vind jij van onze Autorijschool

Graag onder kopje "Je naam" ook bij vermelden wie je instructeur is

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 58 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Goed!!!!

Rated 5 out of 5
mei 3, 2021

Goede lessen, duidelijke afspraken en opdrachten.
Hele fijne tijd gehad.

Laurens

Autorijles

Rated 5 out of 5
april 29, 2021

Super goede rijschool,
Je krijgt super goede tips en wilfred legt alles netjes uit.
Het is super gezellig in de auto!

Jesse

Beste rijschool !

Rated 5 out of 5
april 23, 2021

Super goede rijschool en hele leerzame leuke lessen van Erik & Raymond.
Super erg bedankt vond het heel leuk zeker een aanrader!

Mila de Boer Instructeur Erik

Top Rijschool

Rated 5 out of 5
april 19, 2021

In 1x geslaagd met deze top rijschool. Tijdens de lessen is Raymond erg duidelijk naar mij toe geweest en dat hielp mij om snel vooruit te gaan. Ook is het erg gezellig met Raymond in de auto wat ook erg fijn is. Als het even niet lekker liep werd ik ook goed geholpen met tips om het weer goed te kunnen doen. Een aanrader voor iedereen!

Mats Kruijer - Raymond

Autorijles

Rated 5 out of 5
april 17, 2021

Duidelijk uitleg
Als iets niet goed gaat zegt hij dat duidelijk
En gezellig in de auto

Derk bakkum

Echt een top rijschool voor iedereen.

Rated 5 out of 5
april 9, 2021

Ondanks m’n faalangst en het gedoe met corona ben ik gisteren in een keer geslaagd voor m’n rijbewijs! Super begeleiding bij het autorijden zodat ik uiteindelijk vol vertrouwen het examen in ging. Goeie communicatie en ik mocht zelf aangeven wat ik fijn vond in de lessen. Beter kan gewoon niet. Echt een top rijschool voor iedereen.

Corrina Leeflang

Top rijschool

Rated 5 out of 5
maart 30, 2021

Ik vind dit een top rijschool omdat ze heel direct zijn en daardoor leer je het snel, ze geven ook goed aan waar je aan moet werken. Daardoor ken je je elke les weer verbeteren.

Kay Bleeker - Wilfred

Geweldige rijschool die echt gericht is op het persoon

Rated 5 out of 5
maart 25, 2021

Ik kwam van een andere rijschool en daar maakte ik amper progressie. Toen ik bij Wilfred kwam leerde hij mij dat ik moest stoppen met het telkens denken van

Vince Laan met al instructeur Wilfred

Super rijschool

Rated 5 out of 5
maart 25, 2021

Een gewildige rijschool en top instructeur Raymond. Het is altijd gezeleg tijdens de lessen en Raymond doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen.
Super bedankt Raymond!

Emiel Huijbers

Aanrader voor iedereen!

Rated 5 out of 5
maart 23, 2021

De lessen heb ik als leerzaam en gezellig ervaren.
Raymond is een vriendelijke instructeur. Legt alles goed uit op een rustige en duidelijke manier. Erg geduldig en met een flinke dosis gezelligheid op naar het rijbewijs. Dankzij alle tips/tricks en tools die ik heb mee gekregen van Raymond ben ik in een keer geslaagd en kan ik nu zelfstandig de weg op. Autorijschool Raymond een aanrader voor iedereen. Zelfs van mijn angst om naast water te rijden is helemaal weg. Bedankt!!

Deborah de Groot

Geslaagd!

Rated 5 out of 5
maart 23, 2021

Super rijschool en top instructeur Wilfred. Altijd gezellig onder de les en hij geeft super goede tips waar ik veel aan had. Ondanks het malle jaar met Corona in 1 keer geslaagd.! Heel erg blij en onwijs bedankt.

Hua-Lu

Top rijschool!

Rated 5 out of 5
maart 19, 2021

Ik heb super goede rijlessen gekregen van Raymond! Tijdens de lessen geeft hij je handige tips waar je echt verder mee komt en met zijn goede muzieksmaak staat er altijd een leuk nummer op tijdens het rijden 🙂
Heel erg bedankt Raymond!

Renske

Klasse👍🏻

Rated 5 out of 5
maart 18, 2021

Door ziekte een aantal jaren niet auto gereden. Na een tweetal lessen kan ik vol zelfvertrouwen weer de weg op.
Ondanks 48 jaar rijervaring toch weer nieuwe dingen geleerd.
Bedankt Raymond

Ruud van der Kuij, instructeur Raymond

Top Rijschool

Rated 5 out of 5
maart 16, 2021

Geweldige rijlessen. Afgelopen rijlessen heeft Wilfred van autorijschool Raymond mij echt top geholpen, in de goede en slechte dagen. Na elke les kwam ik met een voldaan gevoel thuis. Vandaag ben ik na de tweede keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Zonder autorijschool Raymond was dit volgens mij niet gelukt. Daarom ben ik ze heel dankbaar. Een echt aanrader voor iedereen. Ontzettend bedankt voor de lessen Wilfred!

Chris Pancras, Instructeur Wilfred

Beste rijschool

Rated 5 out of 5
maart 11, 2021

Ondanks het bizarre afgelopen jaar, onwijs lekker gereden en heel veel mogen leren met Raymond! Veel zelfvertrouwen gekregen tijdens het rijden en nu mag ik het zelf doen na in 1 keer hebben geslaagd!! Het enige jammere is dat de lessen nu zijn afgelopen. Onwijs bedankt Raymond!

Djura Harpenau

super rijschool

Rated 5 out of 5
maart 8, 2021

Vandaag in 1 x geslaagd door de goede lessen van Raymond! Hij vroeg na het examen of ik iets kon benoemen wat ik minder goed vond aan de rijschool en ik kon helemaal niets bedenken. Raymond heeft alle geduld en brengt zijn feedback op een fijne manier. De rijschool is zeker een aanrader, omdat ze altijd het beste wil voor de leerlingen.
Heel erg bedankt Raymond!!

Carmen van Lingen

Zeer positief

Rated 5 out of 5
maart 4, 2021

Raymond is heel geduldig met je en altijd 100% eerlijk naar je. Hij geeft je tips waar nodig en neemt echt de tijd voor je. Echt een aanrader! Bedankt voor alles!

Esther Doolaard

Super instructeur/rijschool

Rated 5 out of 5
december 11, 2020

Heb hier maar

Bart Blom

Beste Rijschool!

Rated 5 out of 5
december 8, 2020

Tijdens het autorijden neemt Wil alle tijd voor je! Al moet je sommige dingen 40 keer doen, dan doe je ze gewoon 40 keer! Dus daarom: De Beste Rijschool!

Anne

Top Rijschool

Rated 5 out of 5
november 29, 2020

Raymond leert je met veel geduld en oplettendheid leren rijden. Altijd scherp en legt goed uit waarin je kan verbeteren en helpt je hier dan ook goed bij. Blijf zo doorgaan!
Mazzeelllll

Ruben Montauban - Raymond

Excellent

Rated 5 out of 5
november 29, 2020

Het werk met jullie was fijn jullie zijn geduldig en gezellig en jullie geven het gevoel dat het ons gaat lukken

Rula

Geslaagd!

Rated 5 out of 5
november 14, 2020

Super leuke en leerzame rijlessen gehad. Top rijschool!

Lynn welp, wilfred

GEWELDIG

Rated 5 out of 5
november 13, 2020

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool. Hij legt goed uit en laat op een goede manier weten wanneer je iets fout doet. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.

Liam Boer, Raymond

Geweldig

Rated 5 out of 5
november 10, 2020

Ik heb bij twee rijschool gereden ben twee keer gezakt uiteindelijk ben ik bij Autorijschool Raymond geslaagd met 10 uur rijles. ik kan deze rijschool aanbeveel. Dank jewel Wilfried heb het erg naar mijn zin gehad.

Niels Wilfred

Helemaal top

Rated 5 out of 5
november 5, 2020

Heb echt genoten tijdens de lessen, altijd gezellig tijdens de lessen!

Jort Dekker, Wilfred

Dit is wat je zoekt

Rated 5 out of 5
november 5, 2020

In het begin vond ik het rijden echt SUPER spannend en wist ik eigenlijk niet zeker of ik uberhaupt wel met de auto de weg op durfde. Maar vandaag ben ik in 1x geslaagd!! Raymond laat duidelijk weten wat goed en fout gaat door heldere uitleg te geven. Nu zit ik zelfverzekerd in die auto en dat vind ik super belangrijk daarom 5 sterren

Jasper, instructeur: Raymond

Top rijschool

Rated 5 out of 5
oktober 29, 2020

Ik kan raymond zeker aanraden, ik heb faalangst en vind dat mijn instucteur mij op mijn gemak stelt in de auto en luisterd naar wat ik wil leren. Het lesgeven gaat professioneel en ook gezellig!!

Djoeke en Raymond

Onwijs goeie instructeurs

Rated 5 out of 5
oktober 24, 2020

door deze 2 fantastische instructeurs heb ik uiteindelijk ook mijn rijbewijs mogen halen. Onwijs duidelijke en goeie lessen gehad en altijd positief gecoached om steeds beter te gaan rijden!

Jochem Bom, Wilfred en Raymond

TOP

Rated 5 out of 5
oktober 23, 2020

Echt een goeie rijinstructeur. Hij legt goed uit en laat op een goede manier weten wanneer je iets fout doet. Echt perfect met het lessen.
Gezellig mee in de auto en elke les had ik het naar me zin, ideaal dus.

Mick

Top rijschool!

Rated 5 out of 5
oktober 23, 2020

Ik ben erg te vreden over deze rijschool, erg goede intructeur en een goede sfeer tijdens. Ook kan je erg makelijk je lessen in plannen.

Thijs de vries, Raymond

Goede rijschool!

Rated 5 out of 5
oktober 17, 2020

Ik ben heel tevreden met deze rijschool. Ten eerste omdat ik altijd duidelijk te horen kreeg waaraan ik moest werken. Hierdoor kon ik goed merken dat ik voorruit ging. Ook werd ik heel goed aangemoedigd wanneer ik onzeker was of ik alles wel goed genoeg onder de knie had. Ten derde werd er heel goed rekening gehouden met waar ik klaar voor was. Je doet hier dan ook pas examen wanneer je er

Lisa met instructeur Wilfred

Super lessen van een super instructeur!

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2020

Zeer fijne en leerzame rijlessen gehad van instructeur Wilfred.
In 1x geslaagd voor zowel de tussentijdsetoets als het praktijkexamen.
Deze rijschool is zeker een aanrader!

Pernilla Rus en Wilfred Croese

5 STERREN!!

Rated 5 out of 5
september 3, 2020

Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd! Zo super blij mee! Raymond heeft mij na een slechte ervaring met een andere rijschool perfect opgevangen, mij zelfvertrouwen gegeven en gemotiveerd. Door de goede uitleggen en feedback nam ik snel de stof op en stapte ik met plezier de auto in. Dus stop maar met zoeken, je hebt de juiste rijschool al gevonden!!!

Lisa Sussenbach Raymond

In 1 keer geslaagd!

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2020

Hele goede rijschool! Iedereen leert natuurlijk op zijn eigen manier en Raymond heeft mij leren autorijden met een aanpak die voor mij het beste werkte.. Verder was het altijd “gezellig wanneer het kon, en serieus wanneer het nodig was”! Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!

Britt met instructeur Raymond

Helemaal top!!

Rated 5 out of 5
augustus 17, 2020

Vanaf het begin van de rijlessen was er duidelijkheid en een goede uitleg, dit samen heeft er bij mij voor gezorgd dat ik wist waar ik aan toe was en wist wat er moest gebeuren . Daarnaast was het ook altijd gezellig.

Lo?s, Wilfred

Goede rijschool

Rated 5 out of 5
juli 30, 2020

De rijlessen heb ik met plezier ervaren, de uitleg van mijn instructeur (Wilfred) waren duidelijk en zeer nuttig. Ik heb veel geleerd in de tijd dat ik naast hem zat en hij leek er ook echt voor te gaan om mij te leren hoe je auto moet rijden.
Uit ervaring met een andere rijschool, omdat ik daar een rijbewijs T heb gehaald, durf ik te zeggen dat dit een goede rijschool is! 🙂

Wilfred

Geslaagt

Rated 5 out of 5
juli 29, 2020

Leuke rijschool goeie leraar gehad veel geleerd en in een keer geslaagt

Dylan kieft wilfred

In 1 keer geslaagd

Rated 5 out of 5
juli 3, 2020

Lachend autorijlessen en lachend het roze kaartje in de pocket, veel plezier en veel begeleiding gehad. Bedankt!

Jack Bakker en wilfred Croese

In

Rated 5 out of 5
juni 21, 2020

Ik heb een jaar naast Wilfred in de auto gezeten, maar ook ik heb mijn rijbewijs binnen hoor! Tijdens de lessen ben ik erg goed begeleid en heb ik met veel plezier gereden. Waar ik eerst erg nerveus was om te rijden, ga ik nu met meer zelfvertrouwen de weg op. Autorijschool Raymond is zeker een aanrader!

Ilse Leegwater (Wilfred)

Top!

Rated 5 out of 5
juni 19, 2020

1 woord, top! Heb een erg leuke tijd gehad, mijn rij instructeur was erg duidelijk en probeerde echt te achterhalen waarom je bepaalde acties doet, waardoor je er bewust wordt van je acties en het kan gaan aanpassen.

Lisa Hendriks, Wilfred

Een echte aanrader!

Rated 5 out of 5
juni 5, 2020

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat ik dankzij Raymond mijn rijbewijs heb gehaald en ik kijk hier met alle tevredenheid op terug! Toen ik net begon was ik altijd super zenuwachtig en twijfelde ik veel aan mezelf, maar met Raymond’s hulp lukte het mij om dit opzij te zetten. Door zijn vrolijke en spontane karakter was er altijd een goede sfeer tijdens het lessen en hiermee hielp hij mij het beste uit mezelf te halen. Behalve dat is hij ook nog eens geduldig, luistert hij goed naar wat je niet begrijpt en kan hij alles geweldig duidelijk uitleggen! Wanneer ik nu aan het rijden ben denk ik nog altijd terug aan de handige tips & tricks die hij mij heeft aangeleerd. en kan ik alleen maar hopen dat nog veel meer mensen Raymond de gelegenheid geven om hen te helpen in het behalen van hun rijbewijs!

EIleen Wever

Top instructeur!

Rated 5 out of 5
juni 3, 2020

Top instrcteur! Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en snel geleerd.

Stan groen wilfred

Ontzettend leuk!

Rated 5 out of 5
maart 13, 2020

Waar ik eerst totaal geen zin had om

Mascha Duijn

Top rijschool! 5 sterren!

Rated 5 out of 5
maart 12, 2020

Raymond is echt een top rij instructeur. Hij heeft mij compleet van mijn onzekerheden afgeholpen en maakte van mij een zelfverzekerde bestuurder! Dankzij hem heb ik mijn examen in 1 keer behaald met twee vingers in mijn neus. Ik raad autorijschoolRaymond zeker aan!

Alisha Carrion

Yess in 1x geslaagd

Rated 5 out of 5
maart 3, 2020

Ik ben heel blij dat ik bij Raymond ben gaan lessen. Hij is heel duidelijk maar ook geduldig, legt alles goed uit en nog eens als je het niet begrijpt. Ik vond het altijd gezellig in de auto, gezellig een muziekje op, en zelfs verzoeknummers kun je aanvragen :). Raymond denkt ook met je mee in oplossingen. Ik zelf was bv heel erg zenuwachtig tijdens het lessen al en hij heeft dan ook gezegd is accupunctuur niks voor je? Na lang twijfelen toch maar een afspraak gemaakt en kijk eens aan . vandaag “gewoon “geslaagd. IK zal zeker andere die ook met lessen willen beginnen autorijschool Raymond willen aanbevelen. Nogmaals bedankt

Wilma de Vries

Lars Dekker

Rated 5 out of 5
februari 24, 2020

Ik heb een half jaar bij Raymond gereden, dit heb ik als heel fijn ervaren. Raymond je bent een hele aardige gast, je kan goed situaties uitleggen en je bent altijd in voor een grapje. Ik ben in 1x geslaagd voor mijn theorie en rij-examen. Zeker een aanrader om bij autorijschool Raymond te lessen!

Lars Dekker

Stop met zoeken! Je hebt de beste rijschool gevonden!

Rated 5 out of 5
februari 18, 2020

Na veel tijd en geld verspild bij een andere rijschool waar niet naar mij geluisterd werd ben ik bij Raymond terecht gekomen. Er werd naar mij geluisterd en heb ondanks mijn faalangst mijn plezier en zelfvertrouwen weer terug gevonden in rijden! Elke les was er gezelligheid bij het leren en Raymond is iemand die echt tijd in je investeert. Als je een rijschool zoekt dan hoef je niet meer verder te zoeken!

Ezra Harpenau

Shanti Bishesar

Rated 5 out of 5
februari 13, 2020

Goede ervaring en fijne begeleiding! Ik was zeker in het begin erg angstig, maar Raymond weet met de juiste technieken rust te cre

Shanti Bishesar

yessss

Rated 5 out of 5
februari 13, 2020

Na jarenlang te hebben gezakt voor mijn examen vanwege faalangs had ik de hoop een beetje opgegeven, via mijn broer bij Raymond terecht gekomen en het een laaste kans gegeven. Door goeden en gewoon super gezellig lessen eindelijk me rijbewijs gehaalt.
Raymond leert je niet alleen rijden maar ook om je zelf te vertrouwen in het verkeer

Mel Vaartjes

Mark Pietersen

Rated 5 out of 5
februari 13, 2020

Je ben een erg goed luisterende rijinstructeur met veel ervaring. Met altijd een lach en wat humor, kom jij je dag altijd door. ik heb veel van je geleerd. En moet nog vaak aan je denken als ik nu zelf in het verkeer rond rij !
ik heb zelfs na het halen van mijn Rijbewijs ( in een keer ) nog eens met je mee gereden gewoon omdat het kan en omdat het zo leuk bij je was ! ik zit nu weer te denken om het nog eens te doen. Raymond bedankt en misschien tot snel.

Mark Pietersen