Nieuwste reviews van Rijschool Raymond

Wat vind jij van onze Autorijschool

Voeg hier je eigen review toe
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 37 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Geslaagd!

5,0 rating

Super leuke en leerzame rijlessen gehad. Top rijschool!

Lynn welp, wilfred

GEWELDIG

5,0 rating

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool. Hij legt goed uit en laat op een goede manier weten wanneer je iets fout doet. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.

Liam Boer, Raymond

Geweldig

5,0 rating

Ik heb bij twee rijschool gereden ben twee keer gezakt uiteindelijk ben ik bij Autorijschool Raymond geslaagd met 10 uur rijles. ik kan deze rijschool aanbeveel. Dank jewel Wilfried heb het erg naar mijn zin gehad.

Niels Wilfred

Helemaal top

5,0 rating

Heb echt genoten tijdens de lessen, altijd gezellig tijdens de lessen!

Jort Dekker, Wilfred

Dit is wat je zoekt

5,0 rating

In het begin vond ik het rijden echt SUPER spannend en wist ik eigenlijk niet zeker of ik uberhaupt wel met de auto de weg op durfde. Maar vandaag ben ik in 1x geslaagd!! Raymond laat duidelijk weten wat goed en fout gaat door heldere uitleg te geven. Nu zit ik zelfverzekerd in die auto en dat vind ik super belangrijk daarom 5 sterren

Jasper, instructeur: Raymond

Top rijschool

5,0 rating

Ik kan raymond zeker aanraden, ik heb faalangst en vind dat mijn instucteur mij op mijn gemak stelt in de auto en luisterd naar wat ik wil leren. Het lesgeven gaat professioneel en ook gezellig!!

Djoeke en Raymond

Onwijs goeie instructeurs

5,0 rating

door deze 2 fantastische instructeurs heb ik uiteindelijk ook mijn rijbewijs mogen halen. Onwijs duidelijke en goeie lessen gehad en altijd positief gecoached om steeds beter te gaan rijden!

Jochem Bom, Wilfred en Raymond

TOP

5,0 rating

Echt een goeie rijinstructeur. Hij legt goed uit en laat op een goede manier weten wanneer je iets fout doet. Echt perfect met het lessen.
Gezellig mee in de auto en elke les had ik het naar me zin, ideaal dus.

Mick

Top rijschool!

5,0 rating

Ik ben erg te vreden over deze rijschool, erg goede intructeur en een goede sfeer tijdens. Ook kan je erg makelijk je lessen in plannen.

Thijs de vries, Raymond

Goede rijschool!

5,0 rating

Ik ben heel tevreden met deze rijschool. Ten eerste omdat ik altijd duidelijk te horen kreeg waaraan ik moest werken. Hierdoor kon ik goed merken dat ik voorruit ging. Ook werd ik heel goed aangemoedigd wanneer ik onzeker was of ik alles wel goed genoeg onder de knie had. Ten derde werd er heel goed rekening gehouden met waar ik klaar voor was. Je doet hier dan ook pas examen wanneer je er écht klaar voor bent. Zodat je met zelfvertrouwen je examen in kunt.

Lisa met instructeur Wilfred

Super lessen van een super instructeur!

5,0 rating

Zeer fijne en leerzame rijlessen gehad van instructeur Wilfred.
In 1x geslaagd voor zowel de tussentijdsetoets als het praktijkexamen.
Deze rijschool is zeker een aanrader!

Pernilla Rus en Wilfred Croese

5 STERREN!!

5,0 rating

Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd! Zo super blij mee! Raymond heeft mij na een slechte ervaring met een andere rijschool perfect opgevangen, mij zelfvertrouwen gegeven en gemotiveerd. Door de goede uitleggen en feedback nam ik snel de stof op en stapte ik met plezier de auto in. Dus stop maar met zoeken, je hebt de juiste rijschool al gevonden!!!

Lisa Sussenbach Raymond

In 1 keer geslaagd!

5,0 rating

Hele goede rijschool! Iedereen leert natuurlijk op zijn eigen manier en Raymond heeft mij leren autorijden met een aanpak die voor mij het beste werkte.. Verder was het altijd “gezellig wanneer het kon, en serieus wanneer het nodig was”! Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!

Britt met instructeur Raymond

Helemaal top!!

5,0 rating

Vanaf het begin van de rijlessen was er duidelijkheid en een goede uitleg, dit samen heeft er bij mij voor gezorgd dat ik wist waar ik aan toe was en wist wat er moest gebeuren . Daarnaast was het ook altijd gezellig.

Loïs, Wilfred

Goede rijschool

5,0 rating

De rijlessen heb ik met plezier ervaren, de uitleg van mijn instructeur (Wilfred) waren duidelijk en zeer nuttig. Ik heb veel geleerd in de tijd dat ik naast hem zat en hij leek er ook echt voor te gaan om mij te leren hoe je auto moet rijden.
Uit ervaring met een andere rijschool, omdat ik daar een rijbewijs T heb gehaald, durf ik te zeggen dat dit een goede rijschool is! 🙂

Wilfred

Geslaagt

5,0 rating

Leuke rijschool goeie leraar gehad veel geleerd en in een keer geslaagt

Dylan kieft wilfred

In 1 keer geslaagd

5,0 rating

Lachend autorijlessen en lachend het roze kaartje in de pocket, veel plezier en veel begeleiding gehad. Bedankt!

Jack Bakker en wilfred Croese

In één keer geslaagd!

5,0 rating

Ik heb een jaar naast Wilfred in de auto gezeten, maar ook ik heb mijn rijbewijs binnen hoor! Tijdens de lessen ben ik erg goed begeleid en heb ik met veel plezier gereden. Waar ik eerst erg nerveus was om te rijden, ga ik nu met meer zelfvertrouwen de weg op. Autorijschool Raymond is zeker een aanrader!

Ilse Leegwater (Wilfred)

Top!

5,0 rating

1 woord, top! Heb een erg leuke tijd gehad, mijn rij instructeur was erg duidelijk en probeerde echt te achterhalen waarom je bepaalde acties doet, waardoor je er bewust wordt van je acties en het kan gaan aanpassen.

Lisa Hendriks, Wilfred

Een echte aanrader!

5,0 rating

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat ik dankzij Raymond mijn rijbewijs heb gehaald en ik kijk hier met alle tevredenheid op terug! Toen ik net begon was ik altijd super zenuwachtig en twijfelde ik veel aan mezelf, maar met Raymond’s hulp lukte het mij om dit opzij te zetten. Door zijn vrolijke en spontane karakter was er altijd een goede sfeer tijdens het lessen en hiermee hielp hij mij het beste uit mezelf te halen. Behalve dat is hij ook nog eens geduldig, luistert hij goed naar wat je niet begrijpt en kan hij alles geweldig duidelijk uitleggen! Wanneer ik nu aan het rijden ben denk ik nog altijd terug aan de handige tips & tricks die hij mij heeft aangeleerd. en kan ik alleen maar hopen dat nog veel meer mensen Raymond de gelegenheid geven om hen te helpen in het behalen van hun rijbewijs!

EIleen Wever

Top instructeur!

5,0 rating

Top instrcteur! Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en snel geleerd.

Stan groen wilfred

Ontzettend leuk!

5,0 rating

Waar ik eerst totaal geen zin had om überhaupt aan m’n rijbewijs te beginnen, heeft Raymond dat in die paar maanden echt veranderd! De sfeer was meteen goed. Hij is een hele gezellige spontane man, die er voor zorgt dat je je meteen op je gemak voelt. Tja en dat we dezelfde muziek smaak hebben, kwam ook heel goed van pas. Zo heb ik weer wat pareltjes ontdekt!
Ik heb in die paar maanden zo veel geleerd, waardoor ik nu heel zeker de weg op ga. Ik kijk terug op een hele leuke maar ook leerzame tijd en kan Raymond daarom aan iedereen aanraden!

Mascha Duijn

Top rijschool! 5 sterren!

5,0 rating

Raymond is echt een top rij instructeur. Hij heeft mij compleet van mijn onzekerheden afgeholpen en maakte van mij een zelfverzekerde bestuurder! Dankzij hem heb ik mijn examen in 1 keer behaald met twee vingers in mijn neus. Ik raad autorijschoolRaymond zeker aan!

Alisha Carrion

Yess in 1x geslaagd

5,0 rating

Ik ben heel blij dat ik bij Raymond ben gaan lessen. Hij is heel duidelijk maar ook geduldig, legt alles goed uit en nog eens als je het niet begrijpt. Ik vond het altijd gezellig in de auto, gezellig een muziekje op, en zelfs verzoeknummers kun je aanvragen :). Raymond denkt ook met je mee in oplossingen. Ik zelf was bv heel erg zenuwachtig tijdens het lessen al en hij heeft dan ook gezegd is accupunctuur niks voor je? Na lang twijfelen toch maar een afspraak gemaakt en kijk eens aan . vandaag “gewoon “geslaagd. IK zal zeker andere die ook met lessen willen beginnen autorijschool Raymond willen aanbevelen. Nogmaals bedankt

Wilma de Vries

Lars Dekker

5,0 rating

Ik heb een half jaar bij Raymond gereden, dit heb ik als heel fijn ervaren. Raymond je bent een hele aardige gast, je kan goed situaties uitleggen en je bent altijd in voor een grapje. Ik ben in 1x geslaagd voor mijn theorie en rij-examen. Zeker een aanrader om bij autorijschool Raymond te lessen!

Lars Dekker