Rijlessen in Alkmaar

Autorijschool Raymond is al bijna 10 jaar actief in Alkmaar en omstreken. 

Bij onze rijschool word je opgeleid door een ervaren, gemotiveerde en gezellige instructeur en krijg je rijles in een Hyundai I30 (handgeschakeld) of een Renault Clio (automaat). Zo krijg jij een kwaliteitsopleiding waar de lesvolgorde logisch geordend is, en je snel en gestructureerd alle situaties in het verkeer kunt inschatten. 

Bij Rijschool Raymond ga je pas zelf de weg op, als wij met een gerust hart achterin durven zitten!

Waarom kiezen voor Rijschool Raymond in Alkmaar

De route naar je rijbewijs

Je aanmelding

Wil je eerst weten hoe de rijles gaat bij Rijschool Raymond? Meld je dan eerst aan voor een proefles. Deze is gratis en vrijblijvend. Tijdens de les kun je al je vragen kwijt aan de rij instructeur.

Je rijlessen

De rijlessen zijn opgebouwd in 4 logische stappen en worden aangepast aan de individuele leerling. Je krijgt les in een Hyundia I30 (handgeschakeld) of een Renault Clio (automaat).

De kosten

Bij Autorijschool Raymond kun je kiezen uit 5 rijlespakketten varierend van 10 tot 50 lessen in een lespakket. Losse rijlessen zijn ook mogelijk. Check hieronder alle prijzen voor lessen en examens.

De eindstreep

Als je je Theorie en Tussentijdse toets gehaald hebt, de instructeur en jijzelf vinden dat je er klaar voor bent... dan ga je op voor je rij examen bij het CBR. Als je slaagt kan de vlag uit!

Even voorstellen

Rijschool Alkmaar

Mijn naam is Raymond Schelvis. Met veel humor, geduld doorzettingsvermogen en motivatie help ik al mijn leerlingen uit Alkmaar aan hun rijbewijs. Wat ik bijzonder vind aan mijn werk zijn alle verschillende persoonlijkheden die ik tegenkom in de auto. Dit maakt het rijles geven super interessant en uitdagend. Wat ik mooi vind om te zien, is hoe een leerling helemaal stijf van de zenuwen begint aan zijn eerste rijles, en na 5 à 10 minuten helemaal ontspant en op zijn gemak bij mij in de auto zit. Dit laat mij zien dat het bij autorijschool Raymond een veilige en leuke leeromgeving is. Dit komt niet alleen het leerproces ten goede, maar het is ook nog eens heel gezellig in de auto.  

Wat onze leerlingen zeggen

5/5
Je bent heel duidelijk en structureel. En je past je rijlessen aan op het niveau van de leerling
Chris Boer
5/5
Raymond leert je niet alleen auto te rijden maar ook om je zelf te vertrouwen in het verkeer
Mel Vaartjes
5/5
Top rij instructeur. Lessen zijn altijd gezellig en hij heeft goed door of je klaar bent voor je examen.
Julian Prins
5/5
Superleuke rijschool. Raymond probeert het beste uit je te halen op het gebied van autorijden.
Michelle Wildenburg

Veel gestelde vragen

Een gemiddelde leerling heeft bij Autorijschool Raymond Alkmaar 35 à 40 rijlessen nodig. Als je al enige wegervaring hebt, bijv. brommer- of tractorrijden kan je misschien met minder lessen toe. Als je meer lessen nodig hebt kan dit zijn omdat je motivatie minder is, je het moeilijk vindt om je aandacht te verdelen of de voorrangsregels leveren nog problemen op.

Bij Autorijschool Raymond kun je kiezen uit 5 lespakketten, variëren van 10 tot 50 lessen. De prijzen hiervan vind je hier LINK lespakketten

Dat kan zeker. Het is wel prettig als we hier van te voren een afspraak voor maken

Per 60 minuten kost een les E.45,00. Dat is omgerekend naar 50 minuten (wat bij veel rijscholen een lesuur is) E.37,50.

Geen probleem! De overgebleven rijlessen uit je pakket krijg je gewoon retour gestort op je bankrekening

Als autorijschool vinden wij het belangrijk om een leerling, die een lange periode niet gereden heeft weer op weg te helpen. We bieden je daarom, binnen 5 jaar na behalen van je rijbewijs, een gratis rijles aan. Zo kun je weer even wennen aan het autorijden.